Onsdag 22. juli - Lørdag 1. august

KANSELLERT - Leir i England - Wings 2020!

Vi har dessverre mottatt dårlige nyheter fra England. Sommerens leir - Wings 2020 - avlyses / utsettes til sommeren 2021 (2021 er også året hvor Norges speiderforbund arrangerer landsleir i Askim).
Det har gått ut egen mail til alle påmeldte på den mailadressen dere skrev inn i påmeldingen. Denne mailen gikk ut 12.mars. I tillegg har det gått ut en egen mail om dugnader den 15.mars. Vi har fått 1 tilbakemelding om at mailen hadde blitt kategorisert som spam når den kom, så hvis du savner noen av mailene er det verdt å sjekke den muligheten. (Men vi har også tatt mange stikkprøver som viser at mailene har kommet frem). Dersom du fortsatt mangler info, så gi beskjed.
Som det fremgår av mailene, så vil vi få det aller meste tilbake fra selve leiren i England. Vår lokale leirkomite venter på tilbakemelding fra reiseselskapet angående flyreisen, og der har de det naturlig nok veldig travelt akkurat nå. Så snart vi har oversikt, så kommer det mer info til de påmeldte.


Sommeren 2020 reiser 1. Sandnes speidergruppe på leir til England! England er speidingens hjemland og har lange og rike leirtradisjoner med flere store internasjonale leire hvert år. Dette kommer til å bli en spennende opplevelse.

Vi har i sommer sett nøye på de alternativene som tilbys i England sommeren 2020, og det er flere leire som høres spennende ut. Vi har kommet frem til at den som passer gruppa vår aller best heter "Wings 2020". Den foregår i Windsor Great Park, ved Windsor Castle utenfor London. Her kan du lese mer om leiren: https://wings2020.org.uk/about/. Leiren er et samarbeid mellom jente- og gutteforbundet i England, og ble første gang arrangert i 1993.
Selve leiren foregår fra 25.juli til 1.august. I tillegg vil vi ha 2 dager rett i forkant, hvor vi vil ha et eget opplegg. Detaljplanene for disse to dagene vil legges ut over våren.

Når det gjelder pris, så vil det tilrettelegges for dugnad for å få totalprisen ned. Vi synes også at det er en fin måte å forberede seg til leir på. Prisen på leiren dekker i hovedsak selve leiren, mat, flybillett, interntransport i England, fellesutstyr. Lommepenger kommer i tillegg.

Bindende påmeldingsfrist er satt til 22.september for å kunne begynne å forhandle flybilletter og for å tilfredsstille kravene fra leiren. En delbetaling for å dekke selve leirens (Wings 2020) betaling i 2019 (60% av 275 pund) og avdrag på flybillett ble sendt ut i oktober.
Det kan være mulig å melde seg på senere, men det er avhengig av ledige plasser både på leiren og på flyet.


Oppdatering november 2019:
Vi er veldig mange speidere fra 1.Sandnes som ønsker å reise på leir til Wings 2020. Det er virkelig bra, men skapte også noen utfordringer når det gjaldt flybilletter. Etter intensiv jobbing og mye dialog med forskjellige reisebyråer, så har vi booket følgende reise:

Avreise:
Onsdag 22.juli kl 17.50 fra Sola til Heathrow (SK4627). Ankomst Heathrow 18.50 lokal tid.

Ankomst:
Lørdag 1.august kl 22.05 til Sola (SK1876). Vi reiser fra London Stansted kl 14.00 lokal tid (SK520), og så via København før vi ankommer Stavanger.

Vi har nå også konkludert på en pris på leiren på 7.500.
Pris uten fly: 5.000
Kun utreise: 6.500
Kun hjemreise: 7.000
Dette er altså i øvre del av angitt intervall. Grunnen til dette er endelig pris på flybilletter og en høy kurs på britiske pund. Dermed er det gledelig å se den gode innsatsen rundt dugnader som nå foregår.
Rovere og ledere vil få en noe lavere pris, da Wings 2020 bl.a. ikke har like høy kontingent for de som ikke skal ha full aktivitetspakke.

  • Lars Atle Andersen, 91329732
  • 7.500.
  • Påmeldte:
Annonse
Wintershall dea