Fredag 15. januar, 16.00 - Søndag 17. januar, 18.00

AVLYST - Vandrertur til Frikvarteret (8. - 10. klasse)

Alle organiserte fritidsaktiviteter innendørs skal unngås i perioden mellom 4. - 18. januar. Vi er dermed dessverre nødt for å avlyse denne turen! Vi satser på å komme tilbake med en annen kjekk tur når koronasituasjonen forhåpentligvis roer seg i løpet av våren!

____________________________________________

Det er tradisjon i speidergruppa at 10. klassingene arrangerer en helgetur for vandrerne det siste året før de forlater vandrerne for å bli rovere.

I år går turen igjen til Frikvarteret på Ådneram. Frikvarteret er også basen for Speidernes vinterberedskap i Sirdal. Frikvarteret ligger i "stake"-/gangavstand til Ådneram skitrekk.

Det er en maks begrensning på 22 deltakere. (ved flere deltakere må noen overnatte i Lavvo)

TRANSPORT:
Dersom det blir satt opp Skibuss denne sesongen tar vi skibussen fra Ruten fredag, og returnerer søndag. Hvis det ikke blir skibuss-tilbud ordner vi annen transport.

Bussen stopper like ved Frikvarteret så man kan ta med både slalom og langrennski hvis du ønsker. Pass likevel på at øvrig bagasje er pakket i ett (eller færrest mulig kolli).

HUSK Å LESE PAKKELISTA (du skal bl.a. ha med sengetøy, IKKE sovepose og du skal ta med brødmat selv) Ikke ta med noe som inneholder nøtter.

Hilsen 10. klassingene i 1. Sandnes speidergruppe

  • RUTEN, Sandnes, 16.00
  • Frikvarteret, Ådneram
  • 400 kr (+ bussbillett og heiskort)
  • Meld deg påMeld frafall
  • Påmeldte:
Annonse
Sparebankstiftelsen SR-bank