Fredag 10. juni, 15.00 - Søndag 12. juni, 20.00

NM i speiding!!! (For Elg, Drage og Rev)

Oppdatering 15/5:

Flybilletter er nå bestilt, og vi har fått alle på samme flighter, så det er veldig bra.
Fredag 10.juni: Avreise med SK4482 kl 16:25. Ankomst Værnes 17:35.
Søndag 12.juni: Reise med SK4487 som ankommer Stavanger 20:10. (Går fra Værnes 19:00).

Med 21 personer som skal sjekke inn på en gruppebillett og deretter gjennom sikkerhetskontrollen så trenger vi litt tid. Oppmøte blir derfor i avgangshallen på flyplassen fredag 10.juni kl 15:00!
Reiseantrekk er speiderskjorte og speiderskjerf.
Etter flyturen skal vi kjøre ca. 1 time med tog til Levanger.

Hver speider kan ha ett kolli innsjekket bagasje (maks 23 kilo) og en håndbagasje.
Når det gjelder patruljeutstyr, så vil hver patrulje pakke i en patruljekasse, og denne får vi sendt opp på forhånd. Kassene skal leveres på Madla speiderhus senest 1.juni, så her må vi være tidlig ute med pakkingen (og få litt hjelp til transport).
Ingredienser til patruljens mat må pakkes med i speidernes sekker. (På samme måte som på KBK skal patruljene lage en 3 retters middag. Det blir oppgitt en ingrediens til hver rett, men den informasjonen har ikke kommet ennå).

Har dere lyst til å vite mer om NM? Sjekk ut www.nmispeiding.no. Der ligger det både informasjon om årets arrangement og eksempler på oppgaver fra tidligere NM. Merk at reglementet er nytt i år, og vesentlig forenklet fra tidligere år. Noe av det viktigste er at det blir mer fokus på hvordan en oppgave løses i tillegg til selve resultatet. Det betyr fokus på Samarbeid, Kreativitet og Ledelse.

Da det nye reglementet ble lansert, så sto det i artikkelen at det var 4 hovedkategorier for oppgavene. Dette var: Fellesskap, Kreativitet, Friluftsliv og Samfunnsengasjement. Videre ble det sagt at det var 4 oppgaver som man så for seg skulle være faste på alle NM:
- Mat og hygiene
- Patruljedrift og HMS
- Klima og miljø
- Førstehjelp
Dette står ikke direkte i regelverket, men var altså en del av det som ble skrevet når det ble lansert. I tillegg velger arrangøren andre oppgaver innenfor de fire hovedkategoriene.

Vi samles i Melsheia tirsdag 31.mai for å pakke + trene/få tips til NM. Se egen aktivitet/påmelding.
Lykke til med planleggingen!


Opprinnelig invitasjon:

For en innsats! Gratulerer til Elg, Drage og Rev som har kvalifisert seg til NM!

NM arrangeres i år i Levanger, og vi skal fly til Trondheim og videre med tog til Levanger. Vi må derfor ha rask påmelding for å sikre oss flybilletter.

Speidergruppa dekker reise og deltagelse, så kostnaden er eventuelle lommepenger. Alle må ha korrekt speiderskjorte og skjerf.

Påmeldingsfrist allerede mandag 9.5


Tusen speidere fordelt på over 100 patruljer, fra hele landet møtes til vennligsinnet konkurranse om å bli Norges beste speiderpatrulje. Det blir konkurranser som utfordrer praktiske, kreative og teoretiske evner og godt samarbeid. Men det blir også tid til sosial omgang, leirliv, mulighet for å gjøre nye ting og få nye venner. Og ikke minst blir det mulighet for å ha det gøy, som er det viktigste!

  • Sola flyplass, 15.00
  • Levanger
  • Lars Atle Andersen, 91 32 97 32
  • Fly
  • Mandag, 9. mai
  • Meld deg påMeld frafall
  • Påmeldte:
Annonse
Sparebankstiftelsen SR-bank