Lørdag 3. juli - Fredag 9. juli

Sommerleir Rjukan 2021

Naturopplevelser og historisk sus!

Årets sommerleir går til Rjukan, stedet som er kjent for bl.a. Gaustadtoppen og tungtvannsaksjonen.

Vi er i starten av planleggingen, og flere spennende detaljer om opplegget vil komme på nyåret. Rjukan er et område med flott natur som vi vil utnytte til det maksimale. I tillegg finnes det f.eks. både sabotørsti, taubane, klatrepark og badeland i området, som er bare noe av det vi nå skal sette oss ned og velge blant.

Vi har booket plass på et campingområde rett utenfor Rjukan. Dermed har vi gode sanitære forhold, da vi forbereder oss på en situasjon som er omtrent som nå med tanke på korona. Her vil vi bo i telt, og ha dette som base for aktivitetene våre.

Tidspunktet for leiren er lørdag 3.juli (avreise Sandnes) til fredag 9.juli (hjemkomst).

Prisen på leiren er, inkludert transport, mat, overnatting, aktiviteter, ja alt bortsett fra lommepenger, er 3.500. De som deltok i dugnadsprosjektet for Englandsleiren som opprinnelig var planlagt 2020 får egen info om hvordan dugnadspengene trekkes fra leiravgiften.

Landsleiren som opprinnelig skulle avholdes i Askim sommeren 2021 blir dessverre ikke noe av. Vi klarer ikke å møte hele speider-Norge på leir, men reiser til et sted hvor vi på en godværsdag kan se 1/6 av fastlands-Norge!

Vi håper at det akkurat som tidligere år er mange som vil være med oss på leir. 1.Sandnes har en flott leirtradisjon. Påmeldingsfrist er 1.mai, men ta gjerne avgjørelsen allerede nå. Det gjør det enklere for oss å planlegge.

  • Rjukan
  • 3500
  • Lørdag, 1. mai
  • Meld frafall
  • Påmeldte:
Annonse
Nettdrift