Lørdag 26. september, 12.00 - Søndag 27. september, 14.00

Oppstartstur for begge troppene, aspirantene og roverne

Vi starter speideråret med å dra rett ut på tur.

Oppdatering fredag:
Det blir tur med overnatting som planlagt! Planleggingsgruppa har gjort en risikovurdering etter mal fra FHI, og har gjort de praktiske tilpasninger i opplegget vi mener er nødvendig. Dokumentasjonen er forelagt kommunelegen i Sandnes, og konklusjonen er at turen kan gjennomføres. Kommunelegen opplyser ellers at det er nesten ingen smitte i befolkningen i Sandnes, og ikke smitte på noen skoler. Smitten er begrenset til kjente klynger som er isolert allerede (også omtalt i media siste uken).

Dere må likevel være obs på følgende:
- Speidere med symptomer på forkjølelse / øvre luftveisinfeksjon skal ikke delta på turen.
- Dersom det oppstår akutt sykdom under turen vil speideren bli isolert fra de andre utendørs, og foreldre blir kontaktet for henting. Speideren skal da så raskt som mulig la seg teste ved luftveislegevakten som ligger i Klepp sentrum.

Vi kommer til å ha fokus på håndvask og avstand i gjennomføringen av turen. Men mest av alt skal vi sørge for å ha det gøy, og nyte at vi endelig får gjennomført tur der vi hører hjemme - i skogen!

Vi gleder oss til tur!

_________________________________

Turen går til vårt eget speiderparadis i Melshei. Vi sover ute under tarp, i telt eller under åpen himmel, alt etter vær og speidererfaring. Vandrere og rovere som har hengekøye kan bruke den dersom de ønsker.
Det blir mange kjekke speideraktiviteter og leker. Vi skal bruke mye tid på å bli bedre kjent! Og for de som ble bitt av merkebasillen på sommerleiren, så setter vi av tid til det også.

Se veiledende pakkeliste nedenfor.
Husk å ta med:
- Matpakke til 3 brødmåltider. Eventuelt også drikke (vann finnes på stedet. Vi sørger også for mulighet for varmt vann hvis noen har med "Rett i koppen" eller lignende). Det blir felles middag lørdag.
- Eget tallerkensett + bestikk.
- Egen speiderkniv
- Hodelykt
- Stifinner eller vandrerlogg (Aspirantene har ikke fått ennå)
- Maks 50 kroner i snop.

Det er viktig at turen ikke er ferdig før vi har ryddet og hatt avslutning kl 14.00.

NB: Speiderne settes av på den store P-plassen til venstre lenger ned i Melsheiveien denne dagen. IKKE stopp i veikanten og slipp speiderne av, det skaper trafikkfarlige situasjoner.

  • Speiderhytta i Melshei, Melsheiveien 111
  • Maren Grødem Larsen, 48078608
  • 200
  • Torsdag, 24. september
  • Meld deg påMeld frafall
  • Påmeldte:
Annonse
Sparebankstiftelsen SR-bank